SZEGED MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KULTURÁLIS TÁMOGATÁSI KERET PÁLYÁZAT

„Az esélyteremtő Wesley János Általános és Középiskola tanulóiért” Közhasznú Alapítvány a 2022-es pályázati keret 75.000 forintos támogatásával 153.422 forint összköltséggel a Wesley János Iskolában- WESLEY MAJÁLIS-t szervezett.

2022. május 21-én megrendezésre került Az esélyteremtő Wesley János Általános és Középiskola tanulóiért Közhasznú Alapítvány székhelyén, a Wesley János Általános és Középiskolában a Wesley Majális. A Majális napján a résztvevők Fabatkáért tudtak zsákbamacskát, tombolát vásárolni és a büfét igénybe venni. A Fabatkák elkészítéséhez és a játékos vetélkedőkhöz, gyerekelőadásokhoz vásároltunk alapanyagokat. Az udvari programokhoz játékokat, a kézműveskedéshez csillámtetováló szettet, gyöngyöket, fonalakat szereztünk be. Az iskola udvarán
felfújható ugrálóvár várta a mozgékony gyerekeket és családtagjaikat, melyet a Majálisra béreltünk. A Gála kiemelt programpontja volt a táncház, amelybe az intézményünkbe járó gyerekek családtagjai is örömmel csatlakoztak be. A zene lejátszásához egy CD lejátszós magnót vásároltunk.

Iskolánk diákjai, munkatársai és a szülők alkotásait a Wesley Majálisra szervezett kiállításon tekinthették meg a résztvevők, melyhez paravánokat szereztünk be.

A Wesley Majálison készült fotók felkerültek a Wesley iskola honlapjára a Galériába.

Iskolánkban a „Wesley Majális 2022” megvalósulását Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatta