A III. Wesley Majális

2024. június 1-jén, szombaton került megrendezésre iskolánkban a népi  mesterségek, foglalkozások témaköréb1en. Minden osztály különböző mesterséget, foglalkozást mutatott be, melyeket ki is próbálhattak a résztvevők. Többek között a gyerekek megismerkedhettek a régészettel, korongozással, szövéssel, nemezeléssel, hangszerkészítéssel, virágkötészettel, gyöngyfűzéssel. Nagyon jó hangulatban telt a nap, melyet iskolánk tanulói színes előadásokkal tettek még emlékezetesebbé. Az időjárás kedvező volt, a legtöbb programot az udvaron tudtuk lebonyolítani, csak egy kisebb nyári zápor vágta ketté a napot, ami miatt a tombolasorsolás a tornateremben zajlott. Sok értékes és hasznos tombolatárgy került kiosztásra, melyeket hálásan köszönünk minden kedves szülőnek, felajánlónak, szponzornak.

A szülőknek köszönhetően büfé is üzemelt a rendezvény alatt széles kínálattal, finomabbnál finomabb falatokkal. A kisebbek örömére idén is volt ugrálóvár, vasútmodell kiállítás, kutyaterápiás bemutató, illetve elsősegénynyújtás bemutató a Vöröskereszt jóvoltából. Rengeteg szép élménnyel gazdagodhattunk az idei majálisnak is köszönhetően.
Köszönjük a sok segítséget az iskola vezetőségének, a szülőknek, a pedagógusoknak, a szponzoroknak, iskolánk minden dolgozójának, hogy ez az esemény idén is ilyen jól sikerülhetett.
A szervezők: Varró Anna és Csöndör Kinga