A ballagásról

A 2020/2021-es tanév utolsó iskolai rendezvénye általános iskolásaink számára a ballagás volt. A korlátozások miatt szűk körben, családonként négy vendég meghívásával bensőséges, meghitt légkörben búcsúztunk nyolcadikosainktól az iskola udvarán.

Meghívott vendégeink voltak még: fennartónk,  a Magyarországi Evangéliumi Testvéközösség képviseletében Kiss-Lengyel Szilvia és Tóth Károly önkormányzati képviselő.

A ballagók leérkezését követően az igazgatónő köszöntötte végzőseinket, kiemelte, hogy az online tanulás nehézségei ellenére szépen helytálltak a központi felvételin és a kompetencia méréseken, és sikeresen felvételiztek a középiskolákba.

A ballagók búcsúzó beszédükben felelevenítették közös emlékeik legszebb pillanatait. Sok élménnyel gazdagodva mennek tovább. Hálából ezekért az élményekért osztályfőnöküknek egy csokor virágot adtak át egy megható köszöntővers kíséretében.

 Az iskolavezetés és a tantestület nevében igazgatőnőnk ajándékokkal és oklevelekkel köszönte meg a szülők aktív segítő munkáját, a gyerekek pedig egy szál virággal a szerető gondoskodást.

A hagyományos zászlóátadást követően a hetedikesek versei hangzottak el, majd Tóth Károly képviselő úr látta el útravaló jótanácsokkal a tanulókat.

„Örökre szívedben …” hangzott a búcsúdal. Megőrizzük a szép emlékeket és ha a tabló előtt állunk, szeretettel gondolunk az idén elballagott nyolcadik osztályra.

 

A ballagásról készült képek megtekintéséért kérjük kattintson erre a szövegre!