Sporteredményeink az első félévben (2018-2019)


Megyei Alétika Verseny

2018. 09. 27. én Szegeden került megrendezésre a Megyei Atlétika Döntő, amelyen iskolánk is képviseltette magát. A versenyen Csamangó Attila,, Bitó Sándor,Benkő Marcell ,Csúri Anasztázia vett részt.

Anasztázia egy második és harmadik helyet szerzett meg a versenyen, gratulálunk neki!

Bowling

2018 12.13.-án iskolánk lehetőséget kapott, hogy kipróbálja a bowling sport szépségét.

A FÉCSOM SE rendezésében nyílt lehetőség erre a programra, amire Megyeri Attila tanár úrral és Jáksó László segítségével jutott el a helyszínre ahol több iskolából érkezett diákkal mérték össze barátságosan bowlin tudásukat. A rendezvényen mindenki remekül érezte magát, és reméljük lesz még ilyen programra lehetőség.

Sárkányhajó Program

Ismét lehetőségünk nyílt a sárkányhajózás kipróbálására a FÉCSOM SE jóvoltából. Remek időben tudtunk kifutni a Tiszára és élvezni a környezet és a víz szépségét. A diákok és a résztvevő tanárok is remek programnak és lehetőségnek élték meg ezt, és reménykednek, hogy a jövőben is lesz mód a folytatásra!

Szabadidős Asztalitenisz

A sportverseny remekül sikerült rengeteg játékos feladattal, és játékkal népszerűsítettük az asztaliteniszt. A szervezés kiváló volt, Márki Ernő és csapata segítségével. A versenyen nagy számban vettek részt gyerekek és reméljük az elkövetkezendő években is méltóképpen folytathatjuk ezt a remek hagyományt a FODISZ támogatásával.

Csongrád Megyei Terematlétika

Rengeteg versenyzővel és remek körülmények között került megrendezésre a verseny. Iskolánkból Klézli Rita Kira, Kosóczki Lili, Fejes Nándor, Tényi Attila, vett részt és ált tisztességesen helyt a nagyszámú ellenféllel szemben.

Jól felkészült csapatok vettek rész a felmérésen, ahol is eldőlt kik vehetnek részt az országos megmérettetésen. Reméljük, hogy az elkövetkező években is megfelelő számmal és formában tudjuk megrendezni ezt a nívós versenyt!

Megyeri Attila